Dezerty si můžete vychutnat i v nízkosacharidové variantě. Stačí k tomu využít přírodních sladidel a pochutnáte si na lahodném výsledku.
INGREDIENCE:
- 1/4 hrnku tmavého kakaa
- 2 lžíce kokosové mouky
- 3 vejce
- ½ hrnku erythritolu
- 1 lžička vanilky
- ¾ hrnku rozpuštěného másla
- ¼ hrnku nasekané čokolády bez cukru
- špetka soli
POSTUP:
- V jedné míse si smíchejte mouku se solí a kakao, ve druhé vejce s erythritolem, vanilkou a míchejte do nadýchané pěny.
- Máslo si rozpusťte spolu s čokoládou, a nechte vychladit.
- Poté jej přidejte k vaječné směsi a následně přimíchejte moučnou směs.
- Nalijte do zapékací mísy (asi 20×20 cm).
- Pečte při 165°C asi 50 minut.