Příprava: 5 minut
Vaření: 20 minut
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 25 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 4 klobásy
- 2 cibule
- 1 menší rajče
- tuk na osmažení
- 1 lžíce hořčice
- mletý pepř
- sůl
- alobal
Postup receptu
- Oloupeme cibuli a nasekáme ji nadrobno
- Rajče spaříme vařící vodou, abychom ho mohli lépe oloupat, a potom ho pokrájíme na malé kousky
- Nasekanou cibuli orestujeme na pánvi na rozehřátém tuku, osolíme, opepříme a po chvilce vmícháme nakrájené rajče
- Necháme chvíli podusit a nakonec přidáme hořčici
- Nachystáme si dostatečně velké kusy alobalu, klobásy podélně důkladně nařízneme, položíme je na alobal a naříznutou „kapsu” naplníme cibulovou směsí z pánve
- Zbytek směsi uložíme kolem klobásy, důkladně ji zabalíme do alobalu a 10–15 minut grilujeme
- Grilovat můžeme na venkovním nebo domácím stolním grilu
- Podáváme s čerstvým pečivem