Klobásy zavařené v mikrovlnné troubě

Klobásy zavařené v mikrovlnné troubě

Věděli jste, že konzervovat můžete i v mikrovlnné troubě? Ne? Přinášíme vám podrobný návod, jak na to!

Budete potřebovat

  • klobásy
  • vodu nebo nálev
  • zavařovací sklenice a víčka
  • plastovou misku

Postup přípravy

  • Sklenice na zavařování sterilizujte spolu s víčky.
  • Vysušte je volně na vzduchu bez pomoci utěrky.
  • Do suchých sklenic vložte klobásy a zalijte je nálevem tak, aby byly potopené.
  • Okraje sklenic pořádně zbavte mastnoty a zavíčkujte.
  • Do mikrovlnné trouby si dejte plastovou misku a do ní vkládejte sklenice.
  • Mikrovlnku nastavte na nejvyšší výkon 700 Wattů a jednu sklenici zavařujte 6 minut, s každou další sklenicí čas zavařování zdvojnásobte.
  • Nechte sklenice vychladnout a poté uskladněte do sklepa či komory.
Klobásy naložené v zavařovacích sklenicích.
zdroj: www.5acresandadream.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.