Tradiční a rychlá kmínová omáčka

Tradiční a rychlá kmínová omáčka
Příprava: 5 minut Vaření: 25 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 30 g mouky
  • 30 g tuku
  • 0,5 l vody nebo vývaru
  • sůl
  • půl kávové lžičky kmínu
  • pepř
  • petrželka čerstvá
  • malý stroužek česneku

Postup receptu

  1. Nejprve se vytvoří jíška – tuk rozehřejeme, pak postupně přidáváme mouku, až se nám udělá hustá hmota, a pak pomalinku přidáváme vývar nebo vodu
  2. Pak přidáme kmín a před koncem dáme trošku česneku utřeného se solí a jemně nasekanou petrželkou na dochucení

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.