Konzervovaná hovězí sendvičová pomazánka 

Konzervovaná hovězí sendvičová pomazánka 

Chystáte se na výlet a potřebujete vymyslet chutnou a rychlou svačinku? Tato super jednoduchá masová pomazánka z konzervy je k tomuto účelu jako stvořená. 

Pomazánku ale můžete použít například také na jednohubky, pokud pořádáte setkání s přáteli.

Ingredience

  • 1 konzerva s hovězím masem
  • ½ šálku celeru 
  • 1 menší cibule
  • ½ lžička soli
  • ½ pepře
  • 2 lžíce cukru
  • 1 lžička křenu (dle chuti je možné přidat křenu více)
  • 2 lžíce majonézy

Postup

  • Celer nakrájejte na malé kostičky. To samé udělejte také s cibulí. 
  • Vše dejte do misky, přidejte zbytek ingrediencí a pečlivě smíchejte, dokud se vše nepropojí. 
  • Dokud nebudete pochoutku servírovat, uchovávejte ji v lednici. Skvěle totiž chutná vychlazená. 
  • Vaše masová pomazánka z konzervy je hotová

Miska, tousty a sušenky s pomazánkou z masa.
zdroj: food.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.