Broskve konzervované v troubě

Broskve konzervované v troubě
Příprava: 10 minut Vaření: 30 minut Počet porcí: 1

Broskve si velmi jednoduše můžete zavařit i v troubě, kterou má téměř každý z nás ve své kuchyni. Tak pojďme na to!

Ingredience

  • broskve
  • nálev dle chuti

Postup

  • Předehřejte si troubu na 160°C.
  • Ve větším hrnci si na sporáku připravíme nálev, který dostatečně dlouho povaříme.
  • Broskve si očistíme a vložíme do sklenic, které naplníme úplně po okraj.
  • Sklenice důkladně zavíčkujeme víčky s gumou.
  • Připravené sklenice poskládejte na plech, zároveň je trochu podlejte vodou.
  • Vložte do trouby a pečte cca 20 minut.
  • Následně vyjměte z trouby, postavte víčkem dolů a nechte takto plně zchladnout.
Sklenice naložených broskví s vedle položenými čerstvými broskvemi.
zdroj: fountainavenuekitchen.com

Konzervovat si můžete spoustu potravin. Inspirujte se i našimi recepty na zavařování třešní 10x jinak!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.