Konzervování dýně na polévku

Konzervování dýně na polévku
Příprava: 30 minut Počet porcí: 1

Dýňová polévka patří mezi oblíbené pochoutky připravované z této zeleniny. Zavařte si ji podle našeho návodu a polévku pak vždy vykouzlíte raz dva.

Budete potřebovat

  • dýně

Postup přípravy

  • Nejdříve dýně očistěte, zbavte slupky a dužiny i s jádry.
  • Nakrájejte na kostky a vložte do předem sterilizovaných sklenic.
  • Zavíčkujte a sterilujte 40 minut na 70°C.
  • Nepřidávejte do sklenic ani vodu ani nálev.
  • Po vychladnutí uskladněte.
Nakládaná dýně v zavařovacích sklenicích.
zdroj: canninggranny.blogspot.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.