Třešně konzervované v troubě

Třešně konzervované v troubě
Příprava: 10 minut Vaření: 360 minut Počet porcí: 1

Troubu většinou máme všichni k dispozici a třešně si můžeme zavařit i v ní. Máme pro vás postup!

Suroviny

  •         1 kg třešní

Postup přípravy

  •       Předehřejte si troubu na 200°C.
  •       Na pečící mřížku položte pečicí papír.
  •       Z třešní odstraňte stonky a jiné nečistoty, rovnoměrně je rozložte na pečicí plochu.
  •       Vložte do trouby na 6 hodin.
  •       Po této době vyjměte z trouby a nechte zcela vychladnout.
Sklenice nakládaných třešní položené na plechu a ruka držící lžíci.
zdroj: www.eatingwell.com

Máme pro vás také tradiční recepty na zavařování rybízu aneb jak zatočit se záplavou rybízu!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.