Konzervované uzené maso

Konzervované uzené maso
Příprava: 10 minut Vaření: 60 minut Počet porcí: 1

Uzené maso si můžete jednoduše zavařit i do plechovek. Je to jednoduché a s naším receptem se vám to určitě povede napoprvé!

Budete potřebovat

  • uzené maso
  • voda
  • plechovky
  • uzavírací stroj na plechovky

Postup přípravy

  • Tak jako při zavařování do sklenic, tak i do plechovky plníme masem ne zcela vyuzeným.
  • Vložíte jej do plechovek a dolijete vodou.
  • Přitom dbejte na to, aby jste plechovky nepřeplnili.
  • Poté je opatrně, ale pořádně uzavřete.
  • Vložte do hrnce a zalijte plechovky vodou tak, aby byly zcela ponořeny.
  • Vařte při teplotě 95°C jednu hodinu.
  • Hotové plechovky vložte do vlažné vody a pomalu je ochlazujte vodou studenou.
  • Skladujte ve sklepě nebo chladné komoře – nevystavujte slunci.
Natrhané maso v misce s vidličkou.
zdroj: saltpepperskillet.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.