Kořeněné jehněčí ledvinky

Kořeněné jehněčí ledvinky

Jednoduchý a chutný pokrm, který je připraven z jehněčích ledvinek a indického koření, vás nadchne! Vyzkoušejte ho a uvidíte sami.

Ingredience

  • 10 až 12 jehněčích ledvinek (odstraťe vnější vrstvu a nakrájejte na malé kousky)
  • sůl podle chuti
  • 1 lžička kurkumy
  • 2 lžíce zázvorovo-česnekové pasty
  • 1 šálek vody
  • 3 lžíce oleje
  • 1 lžička sušeného koriandru
  • 1/2 lžičky garam masala
  • 1 lžička červeného chilli prášku
  • 2 zelené chilli papričky

Postup

  1. Dejte ledviny, sůl, kurkumu, zázvorovou česnekovou pastu a vodu do hrnce.
  2. Vařte, dokud voda nevyschne a ledviny nejsou hotové.
  3. Přidejte olej a smažte na vysoké teplotě po dobu 2 až 3 minut, abyste odstranili syrový zápach z oleje.
  4. Dále přidejte koriandr, garam masalu, červené chilli a zelené chilli.
  5. Znovu smažte 2 až 3 minuty, dokud ledvinky nebudou dobře obalené kořením.
  6. Podávejte horké.
Vnitřnosti na indický způsob servírované v hlubokém talíři, posypané chilli.
www.faskitchen.com

Máme pro vás i další luxusní vnitřnosti! Recepty na játra jsou jedněmi z nejpopulárnějších v české kuchyni. Připravte si chutná a zdravá jídla, která můžete vařit, smažit i zapékat. Dopřejte si skvělou chuť a spoustu živin v jednom!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.