Příprava: 30 minut
Vaření: 40 minut
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 70 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 40-50 dkg vařeného slepičího masa
- 1 cibule
- 3 stroužky česneku
- mletý černý pepř
- majoránka
- kmín
- vegeta
- sůl
- 3 rohlíky
- 1 dl oleje
Postup receptu
- Z uvařené slepice obereme maso (bez kůže a kostí) a umeleme je nebo velmi drobně nasekáme
- Rohlíky nakrájíme na kostičky a zalijeme vývarem ze slepice, který necháme vsáknout
- Pak rohlíky vymačkáme a přidáme ke slepičímu masu
- Na oleji zpěníme najemno nakrájenou cibuli, krátce ji osmahneme, přidáme do masové směsi a současně přidáme sůl, pepř, kmín, majoránku a prolisovaný česnek
- Vše důkladně promícháme, urovnáme do vymazaného pekáčku a pečeme 30-40 minut