Recepty na zvěřinu
Hledáte zdravé maso s univerzálním použitím a silnou chutí? Zvolte zvěřinu! Zvěřina patří mez tradiční masa a pochoutky z ní milovaly již naše babičky. Vyzkoušejte oblíbené recepty na zvěřinu jako z mysliveckého bálu. Výbornou volbou je také králičí maso, které se v posledních letech vrací do českých kuchyní. Připravte si šťavnatého králíka podle receptu na několik způsobů.
Toužíte ochutnat recepty na kýtu ze srnčího masa? Máme pro vás ty nejlepší varianty s tímto masem
Ochutnejte dokonalé recepty na gulášek ze srnčího masa! V těchto receptech se vám maso rozplyne na jazyku
Vynikající recepty na srnčí maso se smetanovou omáčkou 5x jinak. Inspirujte se!
5 úžasných receptů na guláš z divočáka, který se vám bude v ústech jen rozplývat!
Nejlepší recepty na kýtu z divočáka v 5 různých obměnách! Inspirujte se
Bezkonkurenční recepty s králičím masem 10x jinak. Vyzkoušejte je všechny!
Jaké Recepty na zvěřinu hledáte?
Máte chuť na pravou venkovskou zvěřinovou pochoutku? Připravte si lahodného zajíce na smetaně, vynikající zvěřinový guláš nebo zapečeného bažanta.
Jak připravovat maso na divoko
Nesehnali jste pěkný kousek zvěřiny? Nevadí, můžete si snadno připravit i jiný druh masa na divoko, stačí použít to správné koření v čele s jalovcem. Vyzkoušejte jednoduché recepty na maso ala zvěřina, které si zamiluje celá rodina.
Věděli jste, že mezi zvěřinu se počítá i králičí maso a zaječí maso? Přestože králíci pobíhají spíše po babiččině dvorku než po lesích, jejich maso se kvalitou i chutí blíží nejvíce právě zvěřině. Připravte si oblíbeného králíka na několik způsobů a pokud byste rádi ochutnali i něco více zvěřinového, vyzkoušejte třeba lahodného pečeného zajíce.
Zvěřina = nejzdravější maso
Zvěřina je patrně nejzdravější varianta masa, protože obsahuje minimum tuku a škodlivých látek způsobených velkochovem. Vysoká zvěř volně pobíhá po lesích a oborách a nekrmí se průmyslovými krmivy. Proto i “divoké” maso je nabité zdravím prospěšnými látkami a dopřát si jej mohou všichni vyznavači zdravého životního stylu.