Není nic lepšího než maso připravované na pivu! A co teprve tento recept na králíka dušeného v omáčce z piva a javorového sirupu. To prostě musíte vyzkoušet!
INGREDIENCE
- 4 králičí stehna
- 1/4 šálku (55 g) másla
- 10 jarních cibulek, nakrájených
- 340 ml světlého piva (pale ale)
- 280 ml kuřecího vývaru
- 2 lžíce (30 ml) javorového sirupu
POSTUP
- Ve velké pánvi nebo hrnci na středním plameni orestujte králičí stehýnka na másle.
- Přidejte jarní cibulku a důkladně promíchejte.
- Přidejte pivo, vývar a javorový sirup.
- Přiveďte k varu.
- Přikryjte a vařte na středním plameni hodinu a půl nebo dokud maso nezměkne.
- Dochuťte solí a pepřem.
- Podávejte s těstovinami.