Královský závin z kuřecího masa s hermelínem a brusinkami

Královský závin z kuřecího masa s hermelínem a brusinkami
Příprava: 20 minut Vaření: 30 minut Počet porcí: 4

Nachystejte sváteční kuřecí roládu s lahodnou ořechovou krustou.

Ingredience

  • 4 kuřecí řízky
  • 2 hermelíny nakrájené na plátky
  • 4 lžíce kompotovaných brusinek
  • 50 g rukoly
  • 2 lžíce oleje
  • černý pepř
  • sůl
  • 100g na jemno nasekaných vlašských ořechů
  • 1 lžíce čerstvé nasekané petrželky
  • 1 lžíce strouhanky
  • 1 lžíce hořčice

Postup

  • Každý kuřecí řízek nařízněte jako knihu, maso rozbalte a rozklepejte do tenkého plátku.
  • Všechny pláty osolte a opepřete a na každý položte pár plátků hermelínu, potřete lžící brusinek a přidejte hrst rukoly.
  • Maso zarolujte a zajistěte párátky.
  • V misce smíchejte vlašské ořechy, petrželku a strouhanku.
  • Každou rolku jemně potřete hořčicí a obalte v ořechové směsi.
  • Pečte v troubě vyhřáté na 200°C po dobu 30 minut.
kuřecí řízek plněný zrajícím sýrem a brusinkami na talíři se zelenými fazolkami.
Zdroj: tasteofhome.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.