Krém s červeným zelím a zeleninovým vývarem

Krém s červeným zelím a zeleninovým vývarem

Domníváte se, že zeleninový vývar se hodí pouze na přípravu polévek či pod maso? Tento recept vás přesvědčí o tom, že je skvělý i do pomazánek.

Ingredience:

  • 500 g červeného zelí
  • 1000 ml zeleninového vývaru
  • 2-3 PL olivového oleje
  • sůl, pepř
  • mák na ozdobu

Postup:

  1. Červené zelí propláchněte a nasekejte na menší kousky.
  2. Vejce uvařte natvrdo, oloupejte a nakrájejte na kostičky.
  3. Na malé kousky nakrájejte též salám.
  4. Vše smíchejte v misce a přidejte požadované množství majolky a koření.
  5. Pórky očistěte a omyjte.

Pomazánku s červeným zelím podávejte na opečených krutonech posypanou mákem.

Zelná pomazánka připravovaná se zeleninovým vývarem.
zdroj: star.it.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.