Krémové kešu máslo

Krémové kešu máslo
Příprava: 10 minut Vaření: 10 minut Počet porcí: 1

Dokonale krémové a lahodné domácí máslo z kešu oříšků, na které potřebujete pouhé 2 ingredience! Zní to lákavě? Tak si ho s námi pojďte připravit. Stačí vám na to pouhých 5 minut!

Co budete potřebovat

  • 450 g kešu ořechů
  • 1 lžička kokosového oleje
  • 1/4 lžičky mořské soli (volitelně)
  • volitelně: 1 lžička mleté ​​skořice, 1/2 lžičky vanilkového extraktu, 1 lžička kakaového prášku

Postup

  • Předehřejte troubu na 175°C a vyložte plech pečicím papírem.
  • Na plech rozprostřete kešu oříšky dejte péct do trouby na 7 minut.
  • Vyjměte z trouby a nechte 5 minut vychladnout.
  • Vložte kešu oříšky, kokosový olej a mořskou sůl (a jakékoli další přísady) do kuchyňského robotu a mixujte, dokud vám nevznikne hladká, hustá směs.
  • To by mělo trvat 4 až 5 minut.   
  • Uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě nebo sklenici v lednici po dobu až jednoho měsíce.
Máslo z kešu ve sklenici se lžící.
www.thebananadiaries.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.