Krémový pohár à la cheesecake

Krémový pohár à la cheesecake
Příprava: 20 minut Počet porcí: 4

Tento dekadentní dezert se skládá ze sušenkovo-máslové směsi, lahodného krému a čerstvých jahod. Je úžasně jednoduchý a skvělý třeba na první rande!

Co budete potřebovat

  • 200 g Bebe sušenek
  • 110 g smetanového sýru Philadelphia, pokojové teploty nebo změkčeného
  • 1/2 šálku smetany ke šlehání, pokojové teploty
  • kůra z půlky citronu
  • 1/4 lžičky vanilky
  • 1 lžička cukru (možná i trochu více, záleží na chuti)
  • 2 lžičky rozpuštěného másla
  • čerstvé jahody

Postup

  • Smetanu ke šlehání šlehejte, dokud se nevytvoří tuhé špičky.
  • Dejte stranou.
  • Přidejte měkký smetanový sýr do samostatné misky s cukrem, citronovou kůrou a vanilkou.
  • Dobře promíchejte a poté vmíchejte smetanu ke šlehání.
  • Ochutnejte a případně dle potřeby přidejte více cukru.
  • Rozdrťte sušenky v uzavíratelném sáčku.
  • Rozpusťte trochu másla.
  • Smíchejte sušenky spolu s máslem, abyste vytvořili pískovou směs.
  • Nakrájejte jahody.
  • Do malých sklenic nandejte sušenkovo-máslovou směs, na ni smetanovou směs a to završte čerstvými jahodami.
  • Pokud chcete, můžete tvořit i více vrstev, je to na vás.
  • Užijte si to!   
Dezert ve sklenici ze sušenkovo-máslové směsi, lahodného krému a čerstvých jahod.
www.campkitchen.ca

Cheesecake se skvěle hodí třeba k odpolední kávičce. Přemýšlíte, jaký kávovar by pasoval do vaší domácnosti? Přečtěte si naše recenze nejlepších kávovarů Tchibo!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.