Příprava: 10 minut
Vaření: 25 minut
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 35 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 400 g krevet
- 200 g konzervovaných rajčat
- jeden protlak
- sůl
- pepř
- 1 cibule
- 1 česnek stroužek
- petrželka na sekaná
- sýr na posypání
- olivový olej
- 100 dcl červeného vína
- těstoviny
Postup receptu
- Na pánvi osmahneme cibulku na kostičky společně s česnekem, a jakmile to osmahneme tak 5 minutek, přidáme rajčata a protlak, červené víno, sůl, pepř a dobře promícháme a ještě povaříme tak 5 minut
- Pak přidáme bokem asi minutu opékané krevety a petrželku a zase mírně vaříme tak 10 minut
- Mezitím si uvaříme těstoviny penne nebo špagety
- Na talíři sypeme na konec sýr