Krůtí maso má minimální obsah tuků a ve srovnání s jinými masy mnohem vyšší obsah bílkovin.
Je tedy poměrně zdravou variantou, kterou o vánočních svátcích jistě každý ocení.
Proto jsme si pro vás připravili 5 skvělých receptů na vánoční krůtu, které ocení celá vaše rodina.
Tak pojďme na to!
Naše recepty
Máme pro vás i další recepty na krůtí roládu, na kterých si pochutná celá vaše rodina!
Vyzkoušejte variantu se špenátem, sušenými rajčaty i žampiony.
Jak upéct tu nejlepší krůtu?
- Kupte tu nejkvalitnější krůtu. Pokud nemůžete použít čerstvou, mraženou před pečením důkladně rozmražte. Důležité je mít maso pokojové teploty.
- Vždy nechte pečenou krůtu odležet. Díky tomu bude maso křehké a šťavnaté.
- Důležitá je správná doba pečení.
A jak se vám naše dnešní recepty líbily? Napište nám do komentářů!