Krůtí guláš s cizrnou

Krůtí guláš s cizrnou
Příprava: 10 minut Vaření: 20 minut Počet porcí: 8

Tato verze guláše je rychlá, jednoduchá na přípravu a hlavně výtečně chutná! Zkuste ho naservírovat své rodině a uvidíte, že všichni budou spokojeni.

Co budete potřebovat

  • 1 kg krůtích prsou nakrájených na malé kostičky
  • 1-2 červené cibule, nakrájené nadrobno
  • 2 lžíce uzené červené papriky
  • 1 lžička mleté ​​skořice
  • sůl
  • mletý pepř
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 2 dl vývaru
  • 2 dl husté rajčatové omáčky
  • 1 malá plechovka cizrny
  • 2 lžíce zakysané smetany
  • olej
  • čerstvá nasekaná petrželka k podávání

Postup

  • Na oleji zpěňte cibuli, přidejte maso a opékejte, dokud nezbělá.
  • Přidejte lžíci mouky a zarestujte.
  • Zalijte rajčatovou omáčkou a pár minut poduste.
  • Zalijte vývarem, vmíchejte koření a vařte, dokud maso nezměkne.
  • Přidejte propláchnutou cizrnu, ještě pár minut povařte, promíchejte se zakysanou smetanou a podávejte ozdobené petrželkou.
Guláš s kuřecím masem a cizrnou ná pánvi se lžící s vedle položeným příborem.
www.szeretemapulykat.blog.hu

Možná se vám budou hodit i recenze nejlepších digestoří, kde se dozvíte vše potřebné pro to, abyste si vybrali tu správnou!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.