Krůtí maso do tortilly na mexický způsob

Krůtí maso do tortilly na mexický způsob
Příprava: 15 minut Vaření: 45 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 60 dkg krůtích řízků z prsou
  • 2 dl vývaru
  • 1 pórek
  • 3 papriky
  • 3 větší rajčata (nebo 3 lžíce kečupu)
  • 4 stroužky česneku
  • kousek čerstvého zázvoru nebo 1 lžička mletého
  • 3 lžičky koření Mexiko gril (Kotányi) nebo jiného ostrého koření
  • 3 lžíce oleje

Postup receptu

  1. Krůtí maso nakrájíme na menší kousky a smícháme s mexickým kořením
  2. Cibuli a pórek nakrájíme na kolečka, česnek a zázvor na plátky, papriku a rajčata na kostičky
  3. Na oleji zpěníme cibulku a česnek, vložíme maso, osmahneme, a pak přidáme ostatní zeleninu a krátce orestujeme
  4. Směs podlijeme vývarem a dusíme asi 30 minut
  5. Ke směsi podáváme tortilly nebo směsí tortilly plníme

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.