Zapečené krůtí řízky

Zapečené krůtí řízky
Příprava: 20 minut Vaření: 25 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 45 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 60 dkg krůtích prsou
  • 1/2 l mléka
  • 3 vejce
  • sůl
  • suroviny na trojobal (hladká mouka, vejce, strouhanka)
  • hrst mraženého hrášku a petrželky
  • tuk na smažení.

Postup receptu

  1. Z masa nakrájíme řízky, naklepeme je, osolíme a obalíme v trojobalu
  2. Na rozpáleném tuku usmažíme
  3. Pak je naskládáme do pekáčku a dáme péci do trouby
  4. Za 10 minut je zalijeme mlékem s troškou pepře, rozšlehanými 3 vejci, hráškem a petrželkou
  5. Zapékáme, až se nahoře vytvoří vaječná sedlina

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.