Krůtí roláda s červeným zelím

Krůtí roláda s červeným zelím
Příprava: 30 minut Vaření: 50 minut Počet porcí: 6
Doba přípravy: 80 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 1 kg krůtích prsou
  • 35 dkg sterilovaného červeného zelí
  • 10 dkg uzené slaniny nebo uzeného bůčku
  • 2 lžíce hořčice
  • sůl
  • bílý pepř
  • olej.

Postup receptu

  1. Krůtí prsa rozkrojíme na velký plát, naklepeme, potřeme hořčicí, opepříme, osolíme
  2. Na malé kostičky nakrájenou slaninu vyškvaříme na pánvi s trochou oleje, přidáme scezené zelí a 10 minut podusíme
  3. Potom zelí rozložíme na plát masa, srolujeme do rolády a převážeme nití
  4. Roládu vložíme do pekáče, podlijeme vodou a za občasného podlévání výpekem upečeme doměkka

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.