Krůtí steak na restované zelenině  

Krůtí steak na restované zelenině  

Zdravý a rychlý pokrm, který se jistě brzy stane vaším oblíbeným obědem či večeří!

Ingredience:

  • 2 krůtí plátky
  • 80 g lilku
  • 120 g cukety
  • 1 červená cibule
  • 10 ml jablečného octa
  • směs rukoly, polníčku a špenátu
  • olivový olej
  • sůl, pepř

Postup:

  1. Předehřejte si troubu na 180°C.
  2. Plech vyložte pečícím papírem a vložte na něj na kousky nakrájený lilek, cuketu a červenou cibuli.
  3. Zeleninu pokapejte olivovým olejem a nechte 20-25 minut péct.
  4. V mezidobě omyté, osolené a opepřené krůtí plátky z obou stran orestujte na pánvi s olejem. Čas restování přizpůsobte výšce plátků.

Krůtí plátky servírujte se směsí salátových listů, které jemně pokapejte jablečným octem, a s orestovanou zeleninou.

Steak z krůtího masa s restovaným lilkem a cuketou
zdroj: ultralite.com.au

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.