Zdravý a rychlý pokrm, který se jistě brzy stane vaším oblíbeným obědem či večeří!
Ingredience:
- 2 krůtí plátky
- 80 g lilku
- 120 g cukety
- 1 červená cibule
- 10 ml jablečného octa
- směs rukoly, polníčku a špenátu
- olivový olej
- sůl, pepř
Postup:
- Předehřejte si troubu na 180°C.
- Plech vyložte pečícím papírem a vložte na něj na kousky nakrájený lilek, cuketu a červenou cibuli.
- Zeleninu pokapejte olivovým olejem a nechte 20-25 minut péct.
- V mezidobě omyté, osolené a opepřené krůtí plátky z obou stran orestujte na pánvi s olejem. Čas restování přizpůsobte výšce plátků.
Krůtí plátky servírujte se směsí salátových listů, které jemně pokapejte jablečným octem, a s orestovanou zeleninou.