Nejlepší recepty na stehna z krůtího masa pro všechny gurmány. Inspirujte se!

Zajímají vás recepty na krůtí stehna, protože chcete oživit svůj jídelníček?

Už vás nebaví jíst stále dokola ty samé pokrmy?

Nejvyšší čas inspirovat se něčím novým a chutným, což stehna splňují na 100 %.

Tipy pro přípravu krůtích stehen

Pokud chceme opravdu maximálně chutné maso, neměla by být krůta starší než jeden rok. Kůže na stehýnkách by měla být šupinatá, ale hebká a barva kůže šedobílá. Jestli taková nebude, pak věřte, že je krůta o hodně starší, než se zdá.

Při pečení je dobré stehna protknout slaninou, aby byla šťavnatá. Zbylé peří, které se občas na krůtě může objevit, odstraníme pomocí pinzety.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.