Kuře na paprice ve 4 lahodných receptech, které musíte zkusit (tradiční i nové)

Lehké kuřecí maso a vynikající smetanová omáčka.

Kořeny tohoto jídla sahají až do Rakousko – Uherska.

Inspirujte se v našich receptech a připravte si tradiční kuře na paprice nebo třeba jeho moderní variantu.

Nevejde se vám do vaší kuchyně klasická trouba? Pak by se vám mohl líbit článek o stolních troubách, kde se kromě jejich hodnocení dozvíte i další přínosné informace.

A co příloha? Připravte si domácí!

Vezměte to od základu a připravte si domácí knedlíky nebo maďarské nokedli. Inspirujte se ve video receptech:

Jak na domácí kynuté knedlíky:

  • 1 kg polohrubé mouky
  • 20 g soli
  • 1 ČL cukru
  • 20 g droždí (může být sušené)
  • 60 g másla
Dombolo | Steam Bread

Jak na pravé nokedli:

Nokedli (Hungarian Dumplings)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.