Kuřecí játra na smetaně

Kuřecí játra na smetaně
Příprava: 10 minut Vaření: 20 minut Počet porcí: 5

Pochutnejte si na tomto výborném receptu s tou nejjemnější smetanovou omáčkou. 

Recept budete mít hotový za méně než hodinu!

Ingredience

  • 500 g očištěných kuřecích jater
  • sůl
  • pepř
  • grilovací koření
  • 200 ml smetany
  • 1 cibule (nakrájená nadrobno)
  • 1 stroužek česneku (prolisovaného)
  • 30 ml másla
  • čerstvá petrželka
  • pečivo dle chuti

Postup

  • V hrnci rozpusťte máslo a osmahněte na něm cibuli. 
  • Okořeňte játra solí, pepřem, grilovacím kořením a přidejte drůbeží játra k cibulce a duste cca 15 minut. 
  • Přidejte česnek a smetanu. Promíchejte a vařte 5 minut.
  • Hotová játra se smetanovou omáčkou podávejte ozdobené petrželkou a s křupavým opečeným kusem pečiva dle vlastního výběru.
Játrové kousky ve smetanové omáčce, zdobené čerstvou petrželkou a podávané s pečivem.
zdroj: thesouthafrican.com

Dostali jste chuť na další dobroty z husy? Inspirujte se našimi 6 husími recepty.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.