Pochutnejte si na tomto výborném receptu s tou nejjemnější smetanovou omáčkou.
Recept budete mít hotový za méně než hodinu!
Ingredience
- 500 g očištěných kuřecích jater
- sůl
- pepř
- grilovací koření
- 200 ml smetany
- 1 cibule (nakrájená nadrobno)
- 1 stroužek česneku (prolisovaného)
- 30 ml másla
- čerstvá petrželka
- pečivo dle chuti
Postup
- V hrnci rozpusťte máslo a osmahněte na něm cibuli.
- Okořeňte játra solí, pepřem, grilovacím kořením a přidejte drůbeží játra k cibulce a duste cca 15 minut.
- Přidejte česnek a smetanu. Promíchejte a vařte 5 minut.
- Hotová játra se smetanovou omáčkou podávejte ozdobené petrželkou a s křupavým opečeným kusem pečiva dle vlastního výběru.

Dostali jste chuť na další dobroty z husy? Inspirujte se našimi 6 husími recepty.