Už vás nebaví játra připravovat pouze tradičně s cibulkou? Pak budete z tohoto receptu nadšeni! Česnek a chilli dodávají játrům perfektní pikantní nádech a plnou chuť a vy už je nebudete chtít připravovat jinak.
Ingredience
- 2 lžíce rostlinného oleje
- 500 g kuřecích jater, nakrájených a očištěných
- 1 lžíce ghí
- 2 stroužky česneku, lisované
- 1/2 – 1 červená chilli paprička, nakrájená najemno
- šťáva z 1/2 citronu
- 3 lžíce čerstvé nasekané petrželky
- mořská sůl a pepř podle chuti
Postup
- Rozpalte velkou pánev na vysokou teplotu.
- Přidejte olej a kuřecí játra a opékejte z obou stran dozlatova.
- Přidejte ghí, česnek, chilli a citron a nechte další minutu nebo dvě restovat a poté dochuťte.
- Podávejte posypané čerstvou petrželkou.