Kuřecí játra s česnekem a chilli

Kuřecí játra s česnekem a chilli

Už vás nebaví játra připravovat pouze tradičně s cibulkou? Pak budete z tohoto receptu nadšeni! Česnek a chilli dodávají játrům perfektní pikantní nádech a plnou chuť a vy už je nebudete chtít připravovat jinak.

Ingredience

  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • 500 g kuřecích jater, nakrájených a očištěných
  • 1 lžíce ghí   
  • 2 stroužky česneku, lisované
  • 1/2 – 1 červená chilli paprička, nakrájená najemno
  • šťáva z 1/2 citronu
  • 3 lžíce čerstvé nasekané petrželky
  • mořská sůl a pepř podle chuti

Postup

  1. Rozpalte velkou pánev na vysokou teplotu.
  2. Přidejte olej a kuřecí játra a opékejte z obou stran dozlatova.
  3. Přidejte ghí, česnek, chilli a citron a nechte další minutu nebo dvě restovat a poté dochuťte.
  4. Podávejte posypané čerstvou petrželkou.
Orestovaná krůtí játra společně s česnekem a chilli servírovaná v pánvi a posypaná bylinkami.
www.paleoleap.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.