Kuřecí maso v hořčičné marinádě

Kuřecí maso v hořčičné marinádě

Kombinace kuřecího masa s hořčicí, kari a sójovou omáčkou je neodolatelná! Připravte si ji společně s bramborami nebo bramborovou kaší a hravě si tak vykouzlíte lahodný oběd či večeři.

Ingredience

  • 4 kuřecí prsa
  • 5 lžic kremžské hořčice
  • 1 lžíce světlé sójové omáčky
  • 5 lžic oleje
  • 1 lžíce sušeného česneku
  • 1 lžička kari
  • sůl, pepř

Postup

  1. Vše promíchejte do hladké marinády a nalijte do uzavíratelné nádoby.
  2. Maso osolte a vložte do mísy s marinádou.
  3. Nechte uležet v lednici do druhého dne.
  4. Pečte v předehřáté troubě při 175 ºC dozlatova, zhruba 3x podlijte marinádou.
  5. Servírujte s brambory nebo bramborovou kaší.
Plátky kuřete s omáčkou z hořčice, kari a sójové omáčky v pekáčku, podlévané lžící.
www.meatloafandmelodrama.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.