Příprava: 20 minut
Vaření: 30 minut
Počet porcí: 5
Doba přípravy: 50 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 5
Ingredience
- 4–5 kuřecích prsou
- sůl
- pepř
- 250 g kuřecích jater
- 25 g hl. mouky
- 50 g oleje
- 50 g slaniny
- 1 malá cibule
- 200 g sterilované kapie
- 40 g feferonek
- 3-4 lžíce kečupu
- 2 lžíce sójové omáčky
- 2 dl světlého piva
Postup receptu
- Z kuřecích prsou nakrájíme malé kousky, osolíme, opepříme a trochu poprášíme moukou, kuřecí játra nakrájíme na kousky, opepříme a spolu s medailonky osmahneme na horkém oleji
- K masu přidáme nakrájenou slaninu, na kostičky nakrájenou cibuli, orestujeme a vložíme sterilovanou kapii, rozsekané feferonky, kečup, sójovou omáčku, opět trochu orestujeme, zalijeme pivem a převaříme
- K tomu doporučujeme hranolky, krokety i rýži