Kuřecí miniroládky v alobalu

Kuřecí miniroládky v alobalu
Příprava: 15 minut Vaření: 40 minut Počet porcí: 4

Chcete tip na skvělou večeři ? Kuřecí miniroládky v alobalu inspirované klasickým francouzským receptem zahrnují kuřecí maso s šunkou a sýrem spolu s jemnými grilovanými bramborami, to vše v pikantní omáčce z dijonské hořčice.

INGREDIENCE

  • 4 kuřecí prsa
  • 4 plátky tvrdého sýra typu ementál
  • 4 plátky šunky
  • 2 lžíce dijonské hořčice
  • 1 lžíce worcestrové omáčky
  • 4 lžičky másla
  • 1/2 lžičky uzené papriky, soli
  • 400 g brambor
  • 2 lžíce sekané petrželky

POSTUP :

  1. Předehřejte troubu na 200°C.
  2. Kuřecí prsa omyjeme, rozřízneme na 4 stejné tenčí plátky.
  3. Naklepeme, nasolíme a opepříme.
  4. V misce smícháme hořčici, worcester, máslo a uzenou papriku. Směsí potřeme maso, sýr a šunku.
  5. Na maso klademe sýr a šunku.
  6. Svineme do miniroládky.
  7. Očistíme a připravíme brambory, potřeme zbytkem marinády.
  8. Brambory vložíme na alobal, na ně klademe miniroládky a nakonec posypeme čerstvými bylinkami.
  9. Zabalíme do alobalu a pečeme 35 – 40 minut v troubě na 180°C.
Čtyři balíčky plněné kuřecím masem s šunkou a sýrem spolu s jemnými grilovanými bramborami, to vše v pikantní omáčce z dijonské hořčice, servírované na plechu s vidličkou.
www.tablespoon.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.