Chcete tip na skvělou večeři ? Kuřecí miniroládky v alobalu inspirované klasickým francouzským receptem zahrnují kuřecí maso s šunkou a sýrem spolu s jemnými grilovanými bramborami, to vše v pikantní omáčce z dijonské hořčice.
INGREDIENCE
- 4 kuřecí prsa
- 4 plátky tvrdého sýra typu ementál
- 4 plátky šunky
- 2 lžíce dijonské hořčice
- 1 lžíce worcestrové omáčky
- 4 lžičky másla
- 1/2 lžičky uzené papriky, soli
- 400 g brambor
- 2 lžíce sekané petrželky
POSTUP :
- Předehřejte troubu na 200°C.
- Kuřecí prsa omyjeme, rozřízneme na 4 stejné tenčí plátky.
- Naklepeme, nasolíme a opepříme.
- V misce smícháme hořčici, worcester, máslo a uzenou papriku. Směsí potřeme maso, sýr a šunku.
- Na maso klademe sýr a šunku.
- Svineme do miniroládky.
- Očistíme a připravíme brambory, potřeme zbytkem marinády.
- Brambory vložíme na alobal, na ně klademe miniroládky a nakonec posypeme čerstvými bylinkami.
- Zabalíme do alobalu a pečeme 35 – 40 minut v troubě na 180°C.