Kuřecí prsa pod peřinou

Kuřecí prsa pod peřinou

Jednoduchý recept, na který nepotřebujete žádné složité ingredience a pochutná si na něm celá rodina! Připravte si ho kdykoli během pracovního týdne jako snadnou večeři či oběd.

INGREDIENCE

  • 4 kuřecí prsa
  • 5 rohlíků
  • sůl a pepř
  • špetka červené papriky
  • česnek dle chuti
  • 1 smetana ke šlehání
  • 1 zakysaná smetana
  • 4 vejce
  • máslo
  • čerstvá petrželka

POSTUP

  • Kuřecí prsa narychlo opečte na kousku másla, osolte, opepřete a přidejte červenou papriku a česnek dle chuti.
  • Vložte do zapékací misky a dejte do vyhřáté trouby.
  • Půl hodiny před upečením přidejte peřinu.
  • Tu si připravíte tak, že 5 rohlíků nadrobíte na malé kousky, přidáte obě smetany, 4 žloutky, sůl a čerstvou petrželku.
  • Promíchejte a nakonec přimíchejte tuhý vyšlehaný sníh z bílků.
  • Směs nalijte na maso a nechte zapéct.
  • Užijte si to!
Zapékaná kuřecí prsa s peřinou v zapékací misce.
www.nanicmama.sme.sk

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.