Kynuté těsto na pizzu

Kynuté těsto na pizzu
Příprava: 50 minut Vaření: 20 minut Počet porcí: 4

Udělejte si pizzu z kynutého těsta a pochutnejte si, jako v pravé italské restauraci!

Co budeme potřebovat

  • 1 lžíce soli
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 0,5 kg hladké mouky
  • 1 kostka droždí
  • 2,5 dl studené vody

Postup

  1. Ingredience propracujeme na vláčné těsto a necháme 40 minut kynout. Při přípravě kvásku si dáme pozor, aby se sůl nedostala ke droždí.
  2. Vyválíme 2 tenké pizzy a vyvýšíme okraje.
  3. Po obložení pečeme dozlatova v předehřáté troubě při 220º C.
Nadýchané těsto na pizzu se salámem.
Zdroj: mandyjackson.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.