Lahodná pomazánka z čerstvého lososa

Lahodná pomazánka z čerstvého lososa

Máte v mrazáku filety lososa? Tak je využijte třeba na tuto lososovou pomazánku! Je opravdu výborná a hodí se na všechny příležitosti.

Ingredience

  • 1ks filetu lososa
  • 1ks lučiny (kostka)
  • 1 lžíce tvarohu (případně zakysané smetany)
  • Citronová šťáva
  • Sůl a mletý pepř

Postup

  • Nejprve rozmrazte lososa. Poté jej uvařte na páře po dobu cca 8 minut.
  • Ještě teplého lososa osolte, opepřete a pokapejte citronovou šťávou.
  • Poté, co ryba vychladne ji rozmělněte pomocí vidličky a přidejte lučinu s tvarohem.
  • Promíchejte, ochutnejte a případně dochuťte solí, pepřem nebo citronovou šťávou.
  • Podávejte s oblíbeným čerstvým pečivem. Hodí se skvěle s kyselou okurkou.
Krekry s rybí pomazánkou a citronem.
Zdroj: everydayhealthyrecipes.com

Čerstvého lososa můžete i zapékat. Vybrali jsme pro vás ty nejlepší recepty na pečeného lososa, ze kterých si jistě vyberete svého favorita!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.