Máte rádi řízky i bramboráky? V tom případě určitě vyzkoušejte tento jedinečný recept, který v sobě velmi originálním způsobem spojuje obojí.
Ingredience
- 600 g kuřecího masa
- 600 g brambor
- 2 vejce
- 2 PL hladké mouky
- 3 stroužky česneku
- olej na smažení
- sůl, pepř
Postup
- Kuřecí maso nakrájejte na kousky, v případě potřeby rovněž zlehka naklepejte, osolte a opepřete.
- Brambory nastrouhejte najemno, případně je lze i rozmixovat na kaši.
- Přidejte vejce, mouku, prolisovaný česnek a vše důkladně promíchejte, až ze směsi vznikne těstíčko.
- Následně vložte do těstíčka nakrájené maso a nechte odležet.
- Rarášky poté smažte na pánvi s olejem několik minut do zlatova z každé strany.
Kuřecí rarášci v bramborovém těstíčku se doporučují servírovat zejména s bohatou zeleninovou oblohou.
výborně recepty.
Děkujeme! 🙂