Linguine s bazalkovým pestem a vepřovým masem

Linguine s bazalkovým pestem a vepřovým masem

Neuvěřitelně snadné a rychlé na přípravu! Takové jsou tyto těstoviny linguine s bazalkovým pestem, vepřovou panenkou a piniovými oříšky.

Co budete potřebovat

  • 250 g těstovin linguine
  • 200 g bazalkového pesta
  • 500 – 600 g vepřové panenky
  • 1/4 šálku smetany na vaření
  • 2 lžíce piniových oříšků

Postup

  • Předehřejte troubu na 175 °C.
  • Opláchněte vepřové maso ve studené vodě a osušte papírovou utěrkou.
  • Umístěte panenku na malý plech s okraji a potřete ji 2 lžícemi pesta.
  • Panenku pečte 35 až 40 minut nebo do požadovaného stupně propečení.
  • Když je panenka téměř hotová, uvařte těstoviny podle návodu na obalu.
  • Sceďte a nechte si trochu vody z těstovin.
  • Vraťte těstoviny do hrnce; vmíchejte zbývající pesto a smetanu.
  • V případě potřeby přidejte malé množství vody z těstovin.
  • Přikryjte a udržujte v teple.
  • Vyjměte vepřové maso z trouby a zakryjte alobalem.
  • Nechte 5 minut odstát.
  • Nandejte těstoviny na servírovací talíř.
  • Nakrájejte vepřovou panenku a položte ji na těstoviny.
  • Posypte piniovými oříšky.
Těstoviny linguine s bazalkovým pestem, vepřovou panenkou a piniovými oříšky na talíři.
www.buitoni.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.