Losos na másle opékaný na pánvi

Losos na másle opékaný na pánvi
Příprava: 10 minut Vaření: 10 minut Počet porcí: 1

Výbornou pochoutku z lososa získáme přípravou lososa na másle na pánvi, díky níž dokonale vynikne chuť jeho jemného masa.

Co budeme potřebovat

  • losos
  • máslo
  • sůl
  • zelenina

Postup

  1. Na pánvi rozehřejeme opatrně máslo, aby se nespálilo.
  2. Připravené a osolené porce lososa vložíme na máslo na pánvi kůží dolů.
  3. Po opečení obrátíme a dopečeme i z druhé strany.
  4. Zeleninu dle vaší chuti si připravíme zvláště – můžeme ji lehce povařit nebo dusit.

K lososu připravovaném na másle na pánvi nebo pečenému se hodí různě upravené brambory – hranolky, vařené nebo kaše.

Tři propečené kousky lososa na pánvi s máslem.
Zdroj: saltandlavender.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.