Pálivý domácí rumcajs salát, který si oblíbí celá vaše rodina. Je to skvělá alternativa k rodinné večeři když nechcete jíst obyčejný salám a sýr namazaný na chlebu.
Co budeme potřebovat
Na salát
- 500 g měkkého salámu
- Bílou cibuli
- Červenou cibuli
- 4 nakládané okurky
- 8 kozích rohů (nakládaných)
- Pepř
- 200 g majonézy
Na marinádu
- Lžíce oleje
- 2 lžíce hořčice
- 2 lžíce kečupu
- Lžíce worcestrová omáčka
- 3 lžíce láku z kozích rohů
Postup
- Na marinádu si v malém hrnci za stálého míchání na střední teplotu povaříme olej, kečup, hořčici, worcestrovou omáčku a lák
- Měkký salám nakrájíme na slabé nudličky a přidáme do mísy
- K němu poté přidáme nadrobno nakrájené cibule o okurky
- Kozí rohy nakrájíme na tenké plátky a také je přidáme k salámu
- Rumcajs salát opepříme, osolíme a přidáme majonézu
- Promícháme a nakonec ho zalijeme uvařenou a vychladnou marinádou
- Vše dobře promícháme a mísu se salátem dáme na pár hodin uležet do lednice
- Salát podáváme s čerstvým chlebem nebo jiným oblíbeným pečivem