Makrela z grilu s česnekem a citrónem

Makrela z grilu s česnekem a citrónem
Příprava: 20 minut Vaření: 15 minut Počet porcí: 4

Zamilujte si s námi křupavou, kouřovou kůžičku a šťavnaté, aromatické maso této lahodné grilované makrely. Tento pokrm se stane vaší oblíbenou zdravou rodinnou večeří.

INGREDIENCE

  • 4 menší makrely
  • sůl
  • pepř
  • 2 citrony
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 2 prolisované stroužky česneku

POSTUP

  1. Rozpálíme gril.
  2. Makrely omyjeme a vysušíme papírovou utěrkou.
  3. Každou ryby nařízneme 3 diagonálními řezy.
  4. Osolíme a opepříme.
  5. Vetřeme citronovou šťávu.
  6. Promícháme olivový olej s prolisovaným česnekem.
  7. Makrely potřeme.
  8. Grilujeme přibližně 15 minut.
  9. V polovině ryby otočíme.
  10. Podáváme.
Grilovaná makrela servírovaná na talíři s klínkem citronu a vidličkou.
www.family-friends-food.com

Vyzkoušejte i také naše další lahodné recepty s kaprem, které si můžete udělat nejen na Vánoce!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.