Mangový raw dezert

Mangový raw dezert
Příprava: 40 minut Počet porcí: 12

Raw neboli živá strava je založena na syrovosti. Suroviny neprochází tepelnou úpravou vyšší než 42°. Zachovávají si tak všechny živiny, vitamíny a tělu prospěšné látky.

Ochutnejte tento lehký nepečený dort s ovocem – je přirozeně bezlepkový a veganský a neuvěřitelně lahodný.

Ingredience

  • 100 g mandlí
  • 100 g vlašských ořechů
  • 100 g sušených datlí
  • 2 zralá manga
  • 200 ml kokosového oleje

Postup

  • Mandle a ořechy rozdrťte na moučku.
  • Datle pokrájejte na malé kousky.
  • Smíchejte s ořechy a hmotu vymačkejte na dno dortové formy.
  • Manga oloupejte a rozmixujte.
  • Přidejte kokosový olej a promíchejte do hladkého krému.
  • Nalijte na korpus, uhlaďte a nechte několik hodin ztuhnout v lednici.
Nakrojený žlutý mangový dezert s ořechovo-datlovým korpusem
Zdroj: osloraw.no

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.