Máslo z vlašských ořechů se skořicí a javorovým sirupem

Máslo z vlašských ořechů se skořicí a javorovým sirupem
Příprava: 20 minut Vaření: 10 minut Počet porcí: 1

Připravte toto chutné ořechové máslo ze 4 jednoduchých ingrediencí a to za 15 minut! Je mnohem chutnější než kupované, levnější a celá vaše rodina ho bude milovat.

Co budete potřebovat

  • 280 g vlašských ořechů
  • ½ lžičky javorového sirupu
  • ½ lžičky mleté ​​skořice
  • ¼ lžičky mořské soli

Postup

  • Předehřejte troubu na 175°C.
  • Vlašské ořechy rozprostřete na plech v jedné vrstvě a pečte 7 minut nebo dokud nejsou opečené – často je kontrolujte, protože se mohou rychle připálit.
  • Vlašské ořechy můžete také opékat po dávkách na suché pánvi na středním plameni za častého míchání.
  • Nasypte opražené vlašské ořechy do kuchyňského robotu nebo mixéru a mixujte do hladka.
  • Budete muset často seškrábat strany a dno mixéru.
  • Bude to trvat asi 7 minut, než se propracujete k hustému ořechovému máslu.
  • Poté přidejte javorový sirup, skořici a sůl a promixujte, aby se vše spojilo.
  • Uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě v lednici po dobu až 1 měsíce.
Máslo z ořechů ve sklenici se lžící.
www,veggiedesserts.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.