Restované maso se zeleninou na asijský způsob je rychlovka, která ovšem potěší všechny vaše chuťové buňky. Přesvědčte se sami!
Ingredience
- 1 lžíce sójové omáčky
- 1/2 lžíce sezamového oleje
- 1/2 lžíce chilli omáčky (sriracha)
- 1 lžička třtinového cukru
- 1/4 hlávkového zelí
- 1 mrkev
- 1 červená cibule
- 1 lžička řepkového oleje
- 300 g mletého hovězího
- 1 stroužek česneku
- kousek zázvoru
- sůl
- pepř
- sezamová semínka
Postup
- Smíchejte sójovou i chilli omáčku, sezamový olej a třtinový cukr.
- Dejte stranou odpočívat.
- Zelí, mrkev, cibuli, česnek a zázvor nasekejte na plátky.
- Rozpalte pánev a řepkový olej.
- Orestujte mleté maso spolu s cibulí, česnekem a zázvorem.
- Osolte a opepřete.
- Přidejte zelí a mrkev.
- Míchejte, dokud zelí nezačne vadnout.
- Přilijte připravenou omáčku.
- Posypt sezamovými semínky a můžete servírovat.
Inspirujte se také našimi 10 luxusními recepty na karbanátky z cukety. Máme pro vás nové a neotřelé kombinace!