Výborná masová pizza s rybičkami v tomatu

Výborná masová pizza s rybičkami v tomatu
Příprava: 45 minut Vaření: 15 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 30 dkg hladké mouky
  • 3 lžíce oleje
  • 1,5 dl vody
  • sůl

Kvásek:

  • lžička cukru
  • půl kostky droždí
  • 1/2 dl teplého mléka
  • 2 lžíce mouky

Náplň:

  • 20 dkg mletého masa
  • 1 cibule
  • olej
  • 1 konzerva rybiček v tomatu
  • 3 lžíce kečupu
  • 10 dkg tvrdého sýra
  • sůl
  • pepř

Postup receptu

  1. V misce rozdrobíme droždí, přidáme cukr, mouku a teplé mléko a necháme vzejít kvásek
  2. Do mísy prosejeme mouku, přidáme olej, vodu, kvásek a vypracujeme hladké těsto
  3. Nenecháváme je kynout, ihned je rozprostřeme na vymazaný plech a navršíme náplň
  4. Příprava náplně: rozehřejeme olej, osmahneme na něm nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso a opečeme je
  5. Směs osolíme a opepříme
  6. Vidličkou rozmačkáme ryby v tomatu, rozmícháme je s kečupem a rozetřeme na těsto
  7. Na tento základ rozetřeme masovou směs
  8. Vložíme do předehřáté trouby a před dopečením posypeme strouhaným sýrem a dopečeme

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.