Masová pomazánka

Masová pomazánka

Samozřejmě jsme nezapomněli ani na naše masožravce a milovníky masa. Topinková pomazánka z masa je skvělou variantou, když nevíte co se zbylým masem od oběda a chlebem od včera. Jednoduše opečte chleba a k ní si udělejte tuto výbornou pomazánku.

Co budeme potřebovat

  1. 450 g pečeného hovězího masa
  2. 60 g cibule (nahrubo nakrájené)
  3. 40 g řapíkatého celeru (nahrubo nakrájený)
  4. 5 kyselých okurek
  5. 150 g majonézy
  6. 1 lžíce kyselého okurkového nálevu
  7. ½ mleté cibule v prášku
  8. 1 lžička pepře
  9. ½ lžičky soli

Postup

  1. Hovězí maso, cibuli, řapíkatý celer a okurky společně rozemeleme v kuchyňském robotu, dokud nebudou dohladka smíchané
  2. Do vzniklé směsi přidáme majonézu, cibulové koření, pepř, sůl, trochu kyselého láku a znovu promíchejte
  3. Pomazánku necháme v lednici odpočinout alespoň 1 hodinu

Opečte dva toasty, potřete je máslem nebo majonézou, přidejte hlávkový salát, namažte pomazánku a navrch nakrájejte červenou cibuli. Topinky spojte dohromady a přeřízněte na půl. A máte skvělou svačinu.

Hovězí pomazánka na opečeném toastu.
Zdroj: freepick.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.