Kdo by odolal našim receptů na medové řezy?
Jsou jednoduché, efektní a neuvěřitelně chutné.
Vyzkoušejte variantu s karamelovou omáčkou, lesním ovocem či kokosem.
Ve všech případech si pochutnáte!
Naše recepty
Nezapomeňte vyzkoušet i naše recepty na medové cukroví! Máme pro vás třeba medové trubičky, kornoutky, ale klidně i medovo-rumové kuličky.
Tipy na pečení s medem
Med je skvělou ingrediencí na pečení. Podívejte se na naše tipy a triky, jak s medem péct jako profesionál.
- Při pečení s medem odměřujte ingredience v gramech. Je to nejpřesnější způsob a poskytne vám konzistentní výsledky.
- Těsně před přidáním medu do odměrky ji postříkejte trochou oleje ve spreji, aby med snadno vytékal.
- Když pečete buchtu s medem, vždy pomocí špejle otestujte, zda je buchta hotová. Zvláště pokud v receptu zcela nahrazujete cukr.
- Formu těsně před pečením zakryjte alobalem, aby nedocházelo k nadměrnému zhnědnutí. Med je bohatý na přírodní cukry a může způsobit, že váš moučník získá tmavě hnědou barvu.
A jak se vám naše dnešní recepty na medové řezy líbily? Napište nám do komentářů!