Luxusní recepty na řezy s medem tak, jak je neznáte. Připravte svým hostům ten nejlepší moučník, jaký kdy měli!

Kdo by odolal našim receptů na medové řezy?

Jsou jednoduché, efektní a neuvěřitelně chutné.

Vyzkoušejte variantu s karamelovou omáčkou, lesním ovocem či kokosem.

Ve všech případech si pochutnáte!

Nezapomeňte vyzkoušet i naše recepty na medové cukroví! Máme pro vás třeba medové trubičky, kornoutky, ale klidně i medovo-rumové kuličky.

Tipy na pečení s medem

Med je skvělou ingrediencí na pečení. Podívejte se na naše tipy a triky, jak s medem péct jako profesionál.

  • Při pečení s medem odměřujte ingredience v gramech. Je to nejpřesnější způsob a poskytne vám konzistentní výsledky.
  • Těsně před přidáním medu do odměrky ji postříkejte trochou oleje ve spreji, aby med snadno vytékal.
  • Když pečete buchtu s medem, vždy pomocí špejle otestujte, zda je buchta hotová. Zvláště pokud v receptu zcela nahrazujete cukr.
  • Formu těsně před pečením zakryjte alobalem, aby nedocházelo k nadměrnému zhnědnutí. Med je bohatý na přírodní cukry a může způsobit, že váš moučník získá tmavě hnědou barvu.

A jak se vám naše dnešní recepty na medové řezy líbily? Napište nám do komentářů!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.