Medovo-hořčičná marináda

Medovo-hořčičná marináda
Příprava: 10 minut Počet porcí: 1

Pokud si potrpíte na jemnější chuť masa s decentním kořeněným nádechem, rozhodně sáhněte po této masové marinádě s medovým základem.

Ingredience

  • 1/3 šálku ​​dijonské hořčice
  •  1/4 šálku medu
  •  2 lžíce olivového oleje
  •  1 lžíce jablečného octa
  •  1 čajová lžička papriky
  •  3/4 čajové lžičky soli
  •  1/2 čajové lžičky mletého česneku (nebo 2 stroužky čerstvého)
  •  1/2 čajové lžičky mletého černého pepře

Postup

  • Nejprve smíchejte hořčici s medem. Přidejte olivový olej a jablečný ocet.
  • Poté přidejte mletou papriku, sůl, mletý česnek a nakonec mletý pepř.
  • Vše promíchejte, smíchejte s masem a dejte marinovat do lednice alespoň na 2 hodiny.
Hořčicová marináda s medem na maso na gril.
Zdroj: mypocketkitchen.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.