Ingredience
- 6 vajec
- 6 lžic ovesných vloček
- 2 lžíce oleje
- 1 větší cibule
- sůl
- koření podle chuti (pepř, paprika, špetka chilli koření)
- 2 lžíce kečupu (nemusí být)
- pažitka
Postup receptu
- Ovesné vločky přelijeme studenou vodou, aby byly jen zatopené a necháme 1-2 hodiny stát, aby vsákly vodu
- Pak na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme namočené vločky a za stálého míchání podusíme
- Přidáme kečup a zalijeme rozmíchanými vejci
- Osolíme, okořeníme a mícháme do zhoustnutí směsi
- Podáváme posypané sekanou pažitkou
- Jako přílohu volíme pečivo
Chtěli byste opravdu kvalitní pánev, která vydrží i několik dekád? Mrkněte na recenzi pánví z litiny.