Máte chuť na kvalitní maso?
Nechcete strávit v kuchyni věčnost?
Pokud jste dvakrát odpověděli ano, tak nepřestávejte číst.
V tomto článku vám představíme snadné recepty na hovězí minutky, díky kterým si připravíte lahodný oběd či večeři.
Naše recepty
Jaké maso je nejlepší pro minutkovou úpravu?
Jednoduše řečeno je to asi svíčková. Maso z ní je jemné a chutné, a to i přesto, že pochází z oblasti svalů. Pokud ji nakrájíte na opravdu tenké steaky, připravíte ji velmi rychle, asi za 4 minuty. V případě, že budete minutkové maso péct delší dobu, může ztvrdnout a moc si nepochutnáte.
A která minutka nejvíce bodovala právě u vás? Pochlubte se v sekci komentářů pod článkem!

Pánve
Vakuovače
SodaStream
Digestoře
Kávovary
Domácí pekárny
Sušičky ovoce
Malé kuchyňské spotřebiče
Hrnce
Trouby & varné desky
Elektrické krby
Mobilní klimatizace
Ochlazovače vzduchu
Drtiče odpadu
Elektrické fritézy
Odšťavňovače
Katalog ingrediencí
Bylinky
Koření
Plodiny
Sýry
Houby
Seznam éček