Recepty na rychlé řezy Míša aneb jak upéct nejlepší dezert z tvarohu

Hledáte jednoduchý moučník na neděli?

Máte rádi osvěžující krémové dezerty?

Vsaďte na českou klasiku a vyzkoušejte naše recepty na Míša řezy!

Vyberte si oblíbenou,odlehčenou, nebo dokonce veganskou variantu, všechny zvládnete během chvilky.

Fandíte zdravým dobrotám? Vyzkoušejte letos třeba zdravé vánoční cukroví, po kterém nepřiberete ani deko!

Kde se vzaly Míša řezy?

Oblíbený dezert je vlastně český unikát- vznikl totiž jako moučník inspirovaný československým výrobkem: nanukem Míša. 

Nanuk Míša se vyráběl od roku 1962 v pražské mlékárně Laktos. Jeho základ tvořil sladký tvaroh a byl obalen v tmavé čokoládové polevě. Děti měly rády zejména obal s medvídkem. Ve víceméně stejné podobě se nanuk vyrábí dodnes.

Spojení studeného tvarohu a hořké čokolády je natolik lahodné, že dal vzniknout řezům se stejnými ingrediencemi. Tvarohové řezy Míša se staly rychle součástí nejen domácího pečení, ale i nabídky cukráren.

Chutnají vám klasické Míša řezy na plech? Vyzkoušejte i variantu ve skleničce– malý pohár pro každého stolovníka zvlášť podle videoreceptu:

Míša pohár (cooking s "Lacusin")

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.