Buchta raffaello

Buchta raffaello
Příprava: 20 minut Vaření: 20 minut Počet porcí: 12

Po této buchtě se budou každému sbíhat sliny ještě dlouho potom. Kokosová buchta rafaelo je výborný zákusek ke každé příležitosti.

Ingredience

  • 2 hrnky hladké mouky
  • 1 hrnek moučkového cukru (+ 1/2 hrnku na posyp)
  • 2ks vajec
  • 1 hrnek vlažného mléka
  • 1 hrnek strouhaného kokosu
  • 1 kypřící prášek do pečiva
  • 1 vanilkový cukr
  • 250ml smetany ke šlehání

Postup

  • Předehřejte si troubu na 180°C.
  • V míse smíchejte vejce s vanilkovým cukrem, moučkovým cukrem a vyšlehejte do pěny.
  • Přidejte hladkou mouku, kypřící prášek do pečiva, mléko a promíchejte do hladka.
  • Těsto nalijte do formy či na menší plech.
  • Na těsto rovnoměrně nasypejte strouhaný kokos smíchaný s moučkovým cukrem.
  • Dejte péct na cca 20 minut. Po upečení ještě horkou buchtu zalijte smetanou.
  • Nechte vychladnout a podávejte.
Buchta posypaná kokosem a zalitá smetanou.
Zdroj: kochrezepte.at

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.